×

Εγγραφή

Προσωπικά Στοιχεία

Στοιχεια Συνδεσης

ή σύνδεση

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΛΛΑΓΩΝ
 
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με σκοπό την αλλαγή του με κάποιο άλλο και να λάβετε το ποσό ως πίστωση στο nothinkin.com για τισ μελλοντικές αγορές σας, ή για επιστροφή χρημάτων μέσα σε (14) δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις την απόδειξη. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση τα βήματα πρέπει:
Συμπληρώστε την ακόλουθη Φόρμα Επιστροφής αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο αλλαγής.
 
Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα με το τίτλο FINAL SALE τα οποία δεν επίστρέφονται.
 
Για παραγγελίες εντός Ελλάδας
 
1.Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής πατώντας εδώ  αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο αλλαγής.
 
2. Τοποθετείτε το προϊόν στην συσκευασία με την οποία το παραλάβατε, καλείτε την εταιρεία EASYMAIL (τηλ 2104835000) που συνεργαζόμαστε και ζητάτε να επιστρέψετε το δέμα σας στην διεύθυνση no Thinkin Ανθέων 3Α,Άνω Γλυφάδα 16674 με χρεωςη παραλήπτη . ( Μπορείτε είτε να το παραδώσετε σε παράρτημα easy mail της περιοχής σας είτε να το παραλάβουν οι ίδιοι από τον χώρο σας ).
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 

Αν επιθυμείτε επιςτροφη χρημάτων για οποιοδήποτε λόγω ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες. Από το ποσό επιστροφής αφαιρείται το ποσό των €5 που αφορά κόστος μεταφοράς για την παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μας. Αν η πληρωμή έχει γίνει μέσω PayPal σας κάνουμε refund το ποσό του προϊόντος 

Σημειώνουμε όμως πως καμιά επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει για οποιαδήποτε προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε -ελληνικό- προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό εντός (20) είκοσι ημερών. Κατόπιν απαίτησης επιστροφής χρημάτων , η ευθύνη επιστροφής του προϊόντος και καθώς και έξοδα μεταφοράς βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 
 
Αν επιθυμείτε την αλλαγή κάποιου προϊόντος σε άλλο νούμερο ή σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην ίδια τιμή με το αρχικό σας προϊόν  ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες και η αλλαγή ειναι δωρεάν 
Σημειώνουμε ότι δωρεάν είναι μόνο η πρώτη αλλαγή**.
Αμέσως μόλις λάβουμε το δέμα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
Αν επιθυμείτε την αλλαγή κάποιου προϊόντος με άλλο διαφορετικής τιμής τότε ακολουθείτε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων κι εμείς :
Α) επιστρέφουμε το χρηματικό ποσό σε εσας
Β) υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης του αρχικού σας ποσού στον no thinkin λογαριασμό σας για μελλοντική χρήση 
 
 
**Για οποιαδήποτε επιπλέον αλλαγή ή επιςτροφη προϊόντος παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο

 
Για παραγγελίες εξωτερικού 

1.Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής πατώντας εδώ  αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο αλλαγής.

2. Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς  επιβαρύνουν τον πελάτη. Στέλνετε με οποιοδήποτε κούριερ σας εξυπηρετεί είτε με το ταχυδρομείο της κάθε χώρας.Σας προτείνουμε τα αντικείμενα που επιστρέφονται να συνοδεύονται με αριθμό αποστολής και να μπορούν να εντοπίζονται καθώς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων για οποίο αντικείμενο χαθεί ή δεν το παραλάβουμε για οποιοδήποτε λόγο. 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το nothinkin.com σας δίνει την ευκαιρία αν ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. Εάν έχει φύγει η αποστολή από εμάς τότε θα χρεωθείτε με το ποσό των 3 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα με email στo info@nothinkin.com.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα με email στo info@nothinkin.com.